Kirkelig ceremoni


En kirkelig ceremoni afholdes normalt i kirken hvor det er en præst der forestår denne. Dette kræver at personen, der skal begraves eller bisættes var medlem af den danske folkekirke. Ved den kirkelig ceremoni følger kirken et afskedsritual, hvor i og præsten forinden har haft en samtale omkring hvilke salmer/sange i ønsker sunget i kirken. Ligeledes har i haft en snak om den personlige tale præsten fortæller.


Læs mere: Folkekirken.dk

Borgerlig ceremoni


Ønsker i ikke at afholde ceremonien i kirken eller kirkens kapel, kan denne afholdes privat, i skoven, på stranden eller et andet sted efter jeres ønsker. Mulighederne er mange for at gøre "den sidste afsked" helt personlig. Vi står til fuld rådighed og vil hjælpe jer til at få en smuk afsked med jeres kære.

Forhør om mulighederne

Uden ceremoni


Ønskes ingen afholdelse af ceremoni, bliver kisten efter en evt. udsyngning fra hjemmet eller sygehusets kapel, kørt direkte til krematorium eller kirkegården.

Hvis afdøde skal kremeres kan de efterladte efterfølgende samles til urnenedsættelsen og afholde "den sidste afsked". Der medvirker ingen præst ved urnenedsættelsen.
Forhør om mulighederne

Højris Begravelse

Vesterbrogade 3

7500 Holstebro

Cvr: 40 40 29 93

Døgntelefon: 40 50 84 84

Mail: kontakt@hojrisbegravelse.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend